annonse
Kultur
FLÅKLYPAACTION LIVE: Riksteateret lover en herlig historie med sang og musikk. Foto: Fredrik Arff
FLÅKLYPAACTION LIVE: Riksteateret lover en herlig historie med sang og musikk. Foto: Fredrik Arff
Tore Rasmussen Steien
Journalist

Onsdag 5. oktober har Riksteatret turnépremiere på Heia Flåklypa ! Solan, Ludvig og den store melkespannkastekonkurransen i Tynset kulturhus. Billettene ble lagt ut for salg i dag.
– På denne forestillingen blir det fullt hus, så vi oppfordrer folk til å handle raskt hvis de vil sikre seg billetter, sier kulturhusleder Steinar Brekken.

Les også: Flåklypa-filmen konkurrerer i Berlin

Bygd mot by

Den tradisjonelle melkespannkastekonkurransen nærmer seg, og alle i Flåklypa er sikre på at deres representant Emanuel Desperados går av med seieren. Men det går skumle rykter om at en sterk konkurrent fra Oslo nærmer seg bygda. Samtidig står det gode gamle meieriet i fare for å bli solgt til storkapitalen. Desperados får dessuten tilbud om å kaste for konkurrenten. Her er det noen som ikke har rent mel i posen. Hvem står bak? Hvordan har de tenkt å røve til seg seieren? Og hva i all verden skal Solan og Ludvig gjøre for å forhindre katastrofen?

Riksteateret lover en herlig historie med mye sang og musikk, hvor Kjell Aukrusts kjente og kjære skikkelser få liv på scenen.
– Aukrust har fanget den norske folkesjelen, sies det, og nå skal Riksteatret fange det norske folk. Endelig skal det avgjøres hvem som er best, Flåklypa eller Oslo!, står det i pressemeldingen fra riksteateret.

Les også: Caprino-anke for retten i oktober

Ekstra stas under premiere

Etter forestillingen kan du hilse på karakterene i Flåklypa. Det blir musikalske innslag av norges eneste autentiske Flåklypaorkester, og det blir selvfølgelig melkespannkastekonkurranse.

Tore Rasmussen Steien
Tore Rasmussen Steien
  • Ingen kommentarer funnet
annonse