annonse
Kultur
KLAR FOR NORD-ØSTERDAL: I høst kommer Øystein Sunde til Nord-Østerdal. Foto: Privat
KLAR FOR NORD-ØSTERDAL: I høst kommer Øystein Sunde til Nord-Østerdal. Foto: Privat
Tore Rasmussen Steien
Journalist

Søndag 4. september kommer Øystein Sunde til Aukrustsenteret med forestillingen "Skal det være en bossa nå, da?". Han fortsetter i Tolga dagen etterpå, og skal i tillegg spille i Rendalen.

Billettene legges ut i dag og daglig leder ved Aukrustsenteret Audun Jøstensen Lutnæs oppfordrer de som vil være med på opplevelsen til å forte seg. Erfaringen tilsier at de forsvinner fort.
– Det er bare å kjenne sin besøkelsestid, sier han og forklarer at billettene kun kan bestilles på internett gjennom Aukrustsenterets nettsider.

Les også: Sunde-konsert utsolgt på rekordtid

Solide musikere

Sunde har med seg de meriterte musikerne Tom Steinar Lund fra Jømna (gitar), Birger Mistereggen fra Rendalen (perkusjon) og Knerten Kamfjord (bass).

– Det er drivende dyktige musikere han har med. Jeg tror det blir en knallbra konsert, sier Lutnæs som legger til at de som har årskort må huske at de får ti prosent rabatt på biletter.

Les også: Kjekt å ha Øystein Sunde på besøk

Alltid en fot i bossa novaen

Øystein Sunde har alltid hatt en liten fot i Brasils musikalske landskap. Allerede på hans første LP, "1001 Fnatt", fikk vi et eksempel på det: "På Lambertseterbanen", en gjendiktning av Cornelis Vreesvijk-sangen "I Rio de Janeiro". Senere har det kommet mange, "Ambassanova", "Du må'kke komme her og komme her", "I husbukkens tegn" og "Bruktbilsamba", for å nevne noen.

I tillegg ligger en del av de mer country-inspirerte sangene og koser seg i skjæringspunktet mellom nettopp country og bossanova.

Tore Rasmussen Steien
Tore Rasmussen Steien
  • Ingen kommentarer funnet
annonse