Under folk finner du nytt om navn og folk – alle slags bursdagshilsner og gratulasjoner til alle slags anledninger, der du kan legge inn bilde og din hilsen sjøl – om du abonnerer på Tynsetingen. Her blir det også dødsannonser. Folk skal speile livets gang – og det blir også reportasjer om tynsetinger hjemme i Tynset, og tynsetinger utaskjærs.

Gratulasjoner

Fødsel, adopsjon, barnedåp, navnedag, konfirmasjon, bryllup, partnerskap, fagbrev, rundt tall eller bare en gratulasjon.

Annonsen er GRATIS
Gratulantens for- og etternavn må være med i teksten.
Legg inn bilde og tekst HER.

Dødsannonser og takkeannonser

Private takke- og dødsannonser kan bestilles på e-post til annonser@tynsetingen.no eller pr. tlf.: 990 99 725
Det er vanligvis begravelsesbyrået som ordner med dødsannonse til nettavisa.

Dødsannonse
Levert av begravelsesbyrå kr 600,-
Bestilt via e-post/telefon kr 850,-

Takkeannonse kr 400,-

Priser (inkl. mva)


Retningslinjer privatannonser

  • Gratulasjonsannonser med tekst og bilde legges inn av den som bestiller annonsen.
  • Du må være abonnent og innlogget for å kunne legge ut gratulasjonsannonser.
  • Private takke- og dødsannonser kan bestilles på e-post til annonser@tynsetingen.no eller pr. tlf.:  990 99 725. Dødsannonser ordnes normalt av begravelsesbyrået.
  • Tynsetingen følger retningslinjer og bestemmelser fastlagt i MBLs retningslinjer for annonsepraksis (mediebedriftene.no). Vi forbeholder oss retten til å kreve forskuddsbetaling. Annonser som strider mot loven, er villedende eller inneholder noe som bryter med samfunnets moralnormer og god tone, vil ble refusert eller fjernet.
  • Tynsetingen forbeholder seg retten til ikke å publisere annonser som ikke fungerer tilfredsstillende, ikke er i henhold til markedsføringsloven eller som ikke godkjennes av ansvarlig redaktør.