Vilkårene gjelder for bestilling og kjøp av abonnement på nettavisa Tynsetingen. Avtalen er bindende for begge parter når Tynsetingen har registrert din bestilling.

Avtalepartene
Betingelsene gjelder mellom deg og Tynsetingen gjennom selskapet Alvdal midt i væla AS - org. nr. 915 428 827 mva – Steia 14, 2560 Alvdal

Abonnementet omfatter
Abonnementet omfatter tilgang til nettavisa Tynsetingen og tjenester som tilbys gjennom www.tynsetingen.no.
Abonnementet gir også full tilgang til nettavisa Alvdal midt i væla - www.alvdalmiv.no.
Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i produktene, samt å endre, legge til eller fjerne tilleggsprodukter.

Tilgang
Man må være innlogget abonnent for å få tilgang til alt innhold på nettavisa tynsetingen.no. Tilgang på alvdalmiv.no krever innlogging på den siden - ved bruk av samme brukernavn og passord.
Abonnementet administreres av den enkelte selv via ”Min konto” på tynsetingen.no.
Hvert abonnement (brukernavn og passord) kan benyttes på inntil fem ulike enheter. Administrasjon av ekstra enheter gjøres på Min side.
Tynsetingen er ikke ansvarlig for eventuelle mangler ved utstyr eller tjenester som er nødvendig for bruk, som programvare, maskinvare eller internettilgang.
Forhold som gir grunnlag for å reklamere på tjenesten eller leveransen, skal skje snarest ved henvendelse på e-post til redaksjonen@tynsetingen.no.
Tynsetingens ansvar ved reklamasjon er maksimalt begrenset til beløpet som er betalt for tjenesten i det aktuelle tidsrommet. Det gis ikke erstatning for eventuelle følgekostnader.

Rettigheter
Innloggingsdetaljene er personlige og kan ikke deles med andre enn de som er registrert som en del av husstanden. Dersom du deler dine innloggingsdetaljer i strid med dette, forbeholder Tynsetingen seg retten til å stenge din tilgang til tynsetingen.no med øyeblikkelig virkning uten at du har krav på kompensasjon.

Angrerett
Ved kjøp av Tynsetingen har du angrerett i henhold til angrerettlovens bestemmelser. Angrerettloven gir forbruker rett til å angre kjøpet ved å melde fra til selger innen 14 dager etter at forbrukeren mottok varen, og opplysninger som kreves med hjemmel i angrerettloven kapittel 3 er mottatt på foreskreven måte. Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp.

Personvern
Ved å akseptere disse brukervilkårene samtykker du til at Tynsetingen gjennom Alvdal midt i væla AS kan behandle dine personopplysninger i tråd med følgende vilkår og vår personvernerklæring.

Priser
Tynsetingen forbeholder seg retten til å endre prisen på ditt løpende abonnement. Nye priser kan også gjøres gjeldende for abonnenter som før prisendring har forskuddsbetalt etter tidligere pris.

Abonnementspriser:

  • Måned:      Kr 175,-
  • Kvartal:      Kr 500,-
  • Halvår:        Kr 900,-
  • År:               Kr 1 500,-

Betaling
Abonnementet forskuddsbetales gjennom nettbasert betalingsløsning med kort på tynsetingen.no eller med faktura tilsendt på e-post.
Fakturamuligheten gjelder kun for abonnement av minimum et halvt års varighet.
Abonnementet administreres av hver enkelt via ”Min konto” på tynsetingen.no.

Abonnementets varighet og oppsigelse
Tynsetingen tilbyr abonnement med ulik varighet – måned, kvartal, halvår eller år.
Abonnementet løper til det sies opp , og fornyes automatisk for tilsvarende periode som det ble tegnet for, inntil det sies opp. Abonnementsavgiften belastes registrert betalingskort.
Du kan når som helst si opp ditt abonnement. Oppsigelse skjer ved å gå inn på "Min side" og benytte egen knapp for å stoppe abonnementet ved periodens utløp. Manglende betaling anses ikke som oppsigelse.
I forbindelse med spesielle kampanjer kan andre abonnementsperioder og -priser bli tilbudt.

Endringer
Vilkårene gjelder fra inngåelse av avtalen mellom deg og Tynsetingen og inntil nye vilkår og betingelser blir publisert på nettsiden.